Ik ben Laura Hurtado, 27 jaar jong en afkomstig uit Oost-Vlaanderen.
Een perfectionist, gefascineerd door details, een bezige bij, een beetje onhandig, gezegend met een dosis geduld en verslaafd aan het maken van to do lijstjes.

Ik hou enorm van spontaniteit, speelsheid, echtheid, jezelf zijn en uiteraard van veel plezier maken. Mijn motto is: alles kan en alles mag. Ik werk het allerliefst op locatie gebruik makende van het aanwezige natuurlijk licht. In de bewerking van mijn foto’s hou ik van een frisse, lichte en dromerige stijl.

Laura

Hi, ik ben 

PHOTOGRAPHER, DESIGNER, CREATIVE ENTREPENEUR, MOM OF 3 HORSES, LOVES NETFLIX AND CHOCOLATE.

Mijn verhaal

Op mijn 15e kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera en ging ik druk oefenen op mijn eigen paarden en honden, rond mijn 17e deed ik mijn eerste fotoshoot op locatie.

Als fotografe probeer ik echte, pure beelden vast te leggen waarbij spontaniteit voorop staat. Het liefste van al shoot ik op locatie, denk hierbij aan een strand, open vlakte in het bos of in de duinen. Tijdens de shoot is mijn prioriteit dat mens en dier zich op hun gemak voelen. Fotografie is voor mij een manier om een verhaal te vertellen. Een manier om emoties op te wekken en gesprekken te beginnen. Een foto is naar mijn mening het meest waardevolle om te hebben. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat ik het liefste viervoeters fotografeer, waardoor ik mij gespecialiseerd heb in paarden- en hondenfotografie. 

Naast fotografie ligt mijn focus ook op grafisch ontwerp. Denk hierbij maar aan fotoafdrukken, visitekaartjes, communie- & geboortekaartjes, kledijbedrukking, affiches, ... 
Grafisch ontwerp is voor mij eveneens een domein waar ik mijn creativiteit kan los laten binnen mijn eigen dromerige, romantische stijl. 

- Julie

Wauw, wauw wauw, ik ben ongelofelijk blij!
Merci voor het aangename contact, de foto's zijn prachtig!

Lieve woorden

Indira

Super hard bedankt voor de foto's, ze zijn echt prachtig!

Lieve woorden

VERZENDEN

Contact

Heb je nog vragen, speciale verzoeken of wil graag met mij samenwerken?
Neem gerust contact op via onderstaand formulier.

voor je bericht. 

Bedankt